Inbraakschade

Is uw inbraakschade onjuist vastgesteld?

 

Bent u slachtoffer van een inbraak of diefstal en betaalt de verzekeraar u de inbraakschade niet of betaalt hij te weinig uit? Wordt u ook geconfronteerd met het feit dat de expert van de verzekeraar zegt dat ze u niet geloven? Bijvoorbeeld omdat u niet kunt bewijzen dat datgene wat is gestolen daadwerkelijk in uw bezit was? Zeggen ze, nu u geen bonnetjes meer hebt, dat ze de inbraakschade ook niet kunnen vaststellen? Of wordt u gewoon niet geloofd?

Als u één van deze of andere dingen is overkomen en u wordt tot overmaat van ramp ook nog eens als fraudeur bestempeld, schroom dan niet en neem contact op met Contraschadeoplossing.

Wij kunnen u verder op weg helpen, u staat er met onze hulp echt niet alleen voor. Wij sturen onze eigen onafhankelijke experts om de inbraakschade vast te stellen en hiervan een juist dossier op te stellen. Aangezien wij onafhankelijk zijn, hebben wij uitsluitend uw belang voor ogen.

Geen claim is te klein of te groot voor verzekeringsbezwaar, want wij gaan voor u verder waar anderen stoppen. Dit doen wij voor u geheel kosteloos met een team van ervaren experts, zeer bekwame juristen en specialisten. Wij kunnen u snel meer vertellen en indien nodig een schadeclaim afweren of onderhandelen met de tegenpartij.

Als organisatie, met al onze individuele register-schadecoaches, onderschrijven wij de Gedragscode van Expertise-organisaties. Wij zijn volledig onafhankelijk en werken voor geen enkele verzekeraar.