ONZE WERKWIJZE

Nadat wij telefonisch contact hebben gehad met u en u heeft besloten om van onze diensten gebruik te maken, ontvangt u een e-mail waarin duidelijk wordt vastgelegd dat u als gedupeerde geen factuur van ons ontvangt. Ook niet als de verzekeraar ons, om wat voor reden dan ook, niet betaalt. Wij maken onmiddellijk een afspraak met u, waarna één van onze contra-experts bij u langs komt. Meestal is dit al de volgende dag.

De contra-expert komt bij u op bezoek om de schade gezamenlijk door te nemen. Vervolgens wordt in overleg een schade opstelling gemaakt. Dit schaderapport zal na uw akkoord worden verstuurd naar de betreffende expert van de verzekeraar. Door onze vakkundige onderbouwing van het schaderapport zal er weinig discussie ontstaan over de hoogte van het te claimen bedrag. Dat leidt in de meeste gevallen tot een snelle schadeafhandeling. Zodra er een akkoord is bereikt wordt er een akte van taxatie opgesteld op basis waarvan de verzekeraar tot uitkering over kan gaan. Schroom niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Bel of e-mail en u wordt direct geholpen. Wij kennen geen wachttijden.

Wanneer is een contra-expert niet onafhankelijk?
Als verzekerde hebt u de mogelijkheid om zelf een contra-expertisebureau te kiezen, maar wat is nu de juiste keuze? Op het internet wordt u overspoeld met contra-expertise bureaus waardoor een juiste keuze maken steeds lastiger wordt. Echter zijn er een aantal zaken die bij het maken van uw keuze van cruciaal belang zijn. Wij geven u de belangrijkste punten op een rij:

  • Zijn de experts bij een contra-expertisebureau lid van het NIVRE, dan zijn het bedrijf en de experts niet meer als onafhankelijk te kwalificeren.
  • Wordt door de verzekeraar of diens expert een bepaalde contra-expertise bureau aan geraden en naar voren geschoven, dan is dat nooit zonder bijbedoeling en is onafhankelijkheid ver te zoeken.
  • Wordt er door de contra-expert een vergoeding gevraagd aan u voor hun diensten dan moet u oppassen. De vergoedingen voor een contra-expert zijn vastgelegd in de polis en moeten door de verzekeraar worden voldaan bovenop uw schade.
  • Probeert het contra-expertise bureau een (eigen) herstelbedrijf naar voren te schuiven, dan is het bedrijf ook niet onafhankelijk omdat zij een ander verdienmodel en belang voor ogen hebben, wat ten koste gaat van uw schadevergoeding.

Al een andere contra-expert ingeschakeld?
Dat is geen probleem, bel ons en vraag naar de mogelijkheden indien u wilt overstappen naar een andere contra-expert. Ook indien u al een opdracht getekend heeft kunt u ons gewoon bellen.

Wilt u dus geholpen worden door een juiste en onafhankelijke contra-expert, wacht dan niet langer en bel 030 – 76 05 138 voor hulp en advies, of stuur een e-mail. Wij zullen u onmiddellijk met één van onze contra-experts in contact brengen. Wij kennen geen wachttijden dus staan u onmiddellijk met raad en daad ter zijde. Ook buiten kantooruren of op zon- en feestdagen zijn wij te bereiken per telefoon of whatsapp op 06 – 44 49 63 98.