Over ons

Wij van Contraschadeoplossing werken alleen met contra-experts die ook ervaringsdeskundig zijn. Zij hebben allemaal persoonlijk te maken gehad met een vorm van brand-, water- of inbraakschade. Zo kunnen wij altijd de juiste contra-expert op uw zaak zetten. Een ervaringsdeskundige begrijpt immers waar u over praat. Hij heeft hetzelfde meegemaakt en is daarom ook de perfecte persoon om samen met u de schade te verhalen bij de verzekeraar. Schade is immers emotie waar je niet zomaar overheen kunt stappen.

Naast hun ervaringen hebben alle inzetbare contra-experts een ruime kennis van de polissen. Ze begrijpen als geen ander de uitleg van deze soms moeilijke taal en verwarrende voorwaarden. Deze combinatie maakt dat zij goed opgewassen zijn tegen de experts van de verzekeraars. Experts die over het algemeen weinig tot geen aandacht hebben voor uw schade, laat staan dat ze ervaringsdeskundige zijn. Ze zien u dus als een nummer.

Onze contra-experts hebben hun expertise in brandschade, waterschade, inbraakschade en stormschade. Daarnaast zijn ze ook inzetbaar bij andere vormen van schade.

Wilt u dus geholpen worden door een juiste, onafhankelijke contra-expert, wacht dan niet langer en bel 030 – 76 05 138 voor hulp of advies of stuur een e-mail. Wij zullen u onmiddellijk met één van onze contra-experts in contact brengen. Wij kennen geen wachttijden dus staan u onmiddellijk met raad en daad ter zijde. Ook buiten kantooruren of op zon- en feestdagen zijn wij te bereiken per telefoon of whatsapp op 06 – 44 49 63 98.