Waterschade

Heeft u uw waterschade onvolledig uitbetaald gekregen?

 

Een veel voorkomende reden om waterschade niet uit te keren is dat de verzekering zich beroept op achterstallig onderhoud en verkeerde aansluitingen. Ook waterschade in de badkamer levert vaak grote discussies op. En dan hebben we het nog niet over water dat van buitenaf de woning naar binnen dringt.

De gevolgen zijn vaak rampzalig: een expert die pas weken later komt om de schade te bekijken en er dan nog eens weken over doet om het rapport uit te brengen, en vervolgens de claim nagenoeg of in zijn geheel afwijst met alle gevolgen van dien. In veel gevallen is het onterecht dat de verzekeraar de claim afwijst. Verzekeringsbezwaar heeft al veel schades tot een goed einde gebracht, schades die door de verzekeraar al lang waren afgewezen en waarvan de dossiers waren gesloten. Contraschadeoplossing heropent de dossiers en onderzoekt alles van A tot Z, om zo uiteindelijk de schade alsnog vergoed te krijgen.

Geen claim is te klein of te groot voor Contraschade oplossing, wij pakken het op. Blijf er niet alleen mee zitten maar schakel ons in en wij gaan voor u verder waar anderen stoppen. Dit doen wij voor u geheel kosteloos met een team van ervaren experts, zeer bekwame juristen en specialisten. Wij kunnen u snel meer vertellen en indien nodig een schadeclaim afweren of onderhandelen met de tegenpartij.

Als organisatie onderschrijven wij met al onze individuele register-schadecoaches de Gedragscode van Expertise-organisaties. Wij zijn volledig onafhankelijk en werken voor geen enkele verzekeraar.